Tuotevalikoimat

Pienen kauneushoitolan tuotevalikoima pyritään pitämään laajana ja kattavana.

Mediderma sarjan tuotteita laaja valikoima. Pyrin siihen, että aina löytyy jotain tarjoustuotteita asiakkaille tästäkin sarjasta.

Clinicare sarjan tuotteita.

Phyt’s 100% luonnon kosmetiikkaa sarjan tuotteita.

Aethestico sarjan tuotteita. Tällä hetkellä pieni erä 50% alennuksella.

Make-Up Studio meikeissä alennukset 30-50%.

Joe Blasco kosmetiikka. (Mikäli haluamaasi tuotetta ei löydy kauneushoitolastani, sitä voidaan aina tilata. Tästä sarjasta tuotevalikoima on hieman suppeampi)
Joe Blasco on sinun valintasi silloin, kun päätät olla huolitellusti kaunis ja vaadit meikiltäsi luonnollisuutta ja kestävyyttä.   Joe Blasco -meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä, joten ne ovat käytössä erittäin riittoisia. Tuloksena on upea meikki, joka kestää ihollasi koko päivän ja jopa uimisen ja saunomisen. Joe Blasco -meikkituotteet ovat myös ihotautilääkäreiden suosittelemia peittävyytensä ansiosta.

Sarjan tuotteet sisältävät merilevistä saatuja mineraali- sekä hivenaineita ja ovat kaikki listattu Helsingin allergia- ja astmayhdistyksen sivuilla. 

Joe Blasco löytyy eläinsuojelujärjestö Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalta! Animalia on yhdessä eurooppalaisten ja amerikkalaisten eläinsuojelujärjestöjen kanssa luonut kansainvälisen standardin eläinystävälliselle kosmetiikalle ja kodinkemikaaleille. He ylläpitävät listaa suositeltavista yrityksistä, joiden tuotteiden valmistuksessa ei missään vaiheessa käytetä eläinkokeita.

Edullisesti myös Hoitolatukun jalkahoito tuotteita. Kauneushoitolassa on aina myynnissä myös diabeetikoiden jalkahoitovoiteita.

Boreas sarjan tuotteita (käsivoiteita, jalkavoiteita, kylmägeelejä, kipuvoiteita).
Suomalainen tuotesarja. Boreas jalkavoide on tullut markkinoille 1946.
Kylmägeelit suunniteltiin alunperin lihas- ja nivelkipujen hoitoon, mutta nykyään niitä käytetään myös ennaltaehkäisevästi lihasrelaksantteina edistämään liikunnasta palautumista. Boreas kylmägeeli ja kipuvoide tarjoavat monipuolisen avun kivun hoitoon ja lihashuoltoon.

Magnesiumöljyjä.

A-care ihonhoitoöljyt

Hinnat vaihtelevat tuotesarjasta riippuen hyvinkin paljon. Pääperiaate on, että jokaiselle löytyy vaihtoehtoja.

Natural Rose sarjan tuotteita ajoittain.

Pihqa sarjan tuotteita tilanteen mukaan.