Clinicare kasvohoidot

Clinicare sarjan tuotteet ovat tarkoitettu ihonhoidon ammattilaisten ja ihotautilääkäreiden tekemiin edistyneisiin ihon nuorennushoitoihin ennen ja jälkeen toimenpidettä.

Clinicare sarjassa yhdistyvät mm. hyaluronihappo, vitamiinit, antioksidantit, peptidit. Yhdessä nämä parantavat ihon pinnan alla aktiivisesti ihon kuntoa ja ulkonäköä.

Clinicare kasvohoito karboksiterapialla 110,- (norm. hinta 190,-)
-hoidetaan silmänympärysihon turvotusta, juonteita ja ryppyjä, tummia silmänalusia. Käytetään myös ikääntyvän ihon ja akneihon hoidossa.

Hoidon hintaan sisältyy kulmien siistiminen, käsien kuorinta ja hieronta.

Karboksiterapiassa kuorinta Clinicare sarjalla:
Clinicare sarjan kuorintahoidoilla hoidetaan ihon eri ongelmia mm. ikääntymisen ja valovaurioiden merkkien hidastamista pitkällä aikavälillä, vähennetään tummien kohtien näkyvyyttä iholla. Kuorinnat ovat syväpuhdistavia, kiinteyttävä ja kosteuttavia. Iho näyttää nuoremmalta, tasaiselta ja terveeltä ja tuntuu pehmeämmältä.

Karboksiterapiakasvohoitoja ei voida tehdä raskaana oleville.

karboksiterapia

karboksiterapia1

Clinicare kasvohoito + mekaaninen ihonpuhdistus + kestovärjäys ripset + kulmat ja kulmien siistiminen 75,- (norm. hinta 100,-)

mediderma10

Clinicare kasvohoito + mekaaninen ihonpuhdistus 60,- (norm. hinta 100,-)

Clinicare kasvohoito yrttinyyttihieronnalla (kasvot ja kädet) + kestovärjäys ripset + kulmat ja kulmien siistiminen 75,- (norm. hinta 100,-)

Kasvohoitoihin on mahdollista yhdistää yrttinyyttihierontaa myös kädet + jalat. Tämä hoito lisänä 40,-